Інгредієнти: курячі грудки, кефір, сіль, перець… Ще знадобляться шпажки.
Інгредієнти
Куряча грудка – 2 шт. | |
кефір – 1/2 склянки | |
сіль – за смаком | |
перець – за смаком |
Виходять дуже м’які і швидко маринуються, всього за годину. В якості маринаду використовується кефір.
Покроковий рецепт
Грудки моєму, мачає паперовим рушником, викладаємо на обробну дошку.
Розрізаємо на шматочки, приблизно 3 на 3 див.
Заливаємо кефіром.
Додаємо сіль і перець. Залишаємо приблизно на годину. В кефірі грудки замаринуются швидко і будуть дуже соковитими…
Нанизуємо на шпажки. Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, наливаємо трохи олії, викладаємо шашлички. Смажимо на середньому вогні, щоб не пригоріли, періодично перевертаючи їх.
Поки м’ясо смажиться, можна приготувати гарнір або нарізати легкий салат. Готові шашлички викладаємо на тарілку, прикрашаємо, подаємо. Приємного апетиту!