Ніжний омлет зі шпинатом і маскарпоне

Ніжний омлет зі шпинатом і маскарпоне – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На сніданок можна приготувати дуже ніжний омлет, до складу якого входять такі дієтичні продукти як індичка, шпинат і маскарпоне.

Покроковий рецепт

Попередньо прогріти до 220 градусів духовку, а в цей же час можна нарізати шматочками маленького розміру промите філе індички, перекласти м’ясо цієї домашньої птиці в сковороду і обсмажувати в олії при регулярному помішуванні хвилин п’ять, потім додати промитий свіжий шпинат і продовжити процес готування.

Окремо збити з невеликою кількістю солі і спецій сирі і попередньо охолоджені яєчні білки. Потім в інший посуд викласти курячі жовтки, додати молоко в достатній кількості і ніжний сир і збити всі.

Додати акуратно в жовткову масу добре збиті білки і насипати трохи просіяного борошна, продовжити процес збивання блендером ще пару хвилин.

Далі підготувати невелику форму для запікання, зсередини гарненько змастити її маслом, потім викласти у цю ємність шпинат, обсмажений з індичкою, розподілити лопаткою рівномірно і вилити зверху яєчну пряну суміш з маскарпоне.

Зверху розподілити тертий сир, поставити в духовку форму хвилин на сім і запікати омлет до повної готовності, подавати зі сметаною до столу. Прикрасити гілочками спаржі.