Новорічний салат Чобіток з овочів з ковбасою і грибами

Новорічний салат Чобіток з овочів з ковбасою і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат швидко і просто готується, всі інгредієнти легкі та доступні.

Покроковий рецепт

Для приготування салату “Чобіток” нам знадобляться дуже прості продукти, а саме: ковбаса, картопля, гриби з цибулею і яйця. Для прикраси салат: яєчні білки і один гранат. Картоплю і яйця необхідно відварити й остудити.


Для початку потрібно порізати мело гриби і цибулю, обсмажити їх на сковороді на соняшниковій олії до повної готовності, так щоб від грибів випарувалася вся рідина.

Далі, нарізаємо кубиками картоплю, і пересипаємо його в тарілку. Гриби тим часом повинні охолонути.

Потім нарізами невеликими кубиками ковбасу, і додаємо до картоплі.

Тепер потрібно нарізати варені яйця, але білок з двох яєць слід залишити на прикрасу.

Яйця і гриби також висипаємо в загальну миску, додаємо сіль, майонез і все добре перемішуємо.

Дати салату трохи постояти, а тим часом натерти на дуже дрібну тертку білок двох яєць, і почистити гранат.


Далі беремо блюдо і починаємо викладати салат так, щоб він був схожий на новорічний чобіток, зверху робимо трохи більше від чобота, там прикрашаємо тертим білком, таким чином у нас виходить як би хутро на чоботі.

Далі посипаємо всю частину гранатом. Попередньо можна промазати чобіток акуратно майонезом, що гранат добре закріпився і не обсыпался.

Салат готовий до подачі на стіл. По можливості дати салату постояти, щоб всі інгредієнти просочилися майонезом, і обмінялися смаками.
Всім приємного апетиту і Щасливого Нового року!!!