Оладки з кабачків – пальчики оближеш

Оладки з кабачків – пальчики оближеш – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кабачкові млинці – швидке і смачне блюдо, яке оцінять не тільки дорослі, але і діти. До того ж ще й корисне. Але і сезонне, так як кабачки не круглий рік є в наявності.

Покроковий рецепт

Отже, починаємо з того, що кабачок очищаємо від шкірки і насіння. Якщо кабачок молодий, то шкірку можна і не знімати.

Натираємо на крупній тертці кабачок.

Додаємо яйце, борошно, продавлений через землянку часник, сіль і перець. При бажанні можна додати подрібнений кріп.

Все перемішуємо.

На сковорідку наливаємо олію. Чекаємо, коли сковорода добре нагріється і викладаємо ложкою отримане тісто на сковорідку. Обсмажуємо до рум’яної скоринки з двох сторін.

Подаємо на стіл зі сметаною.