Яблука помити, очистити від шкірки (але не обов’язково) і натерти на дрібній тертці.
Відправити яблука в чашу блендера, додати яйця.
Додати манку і збити, але не довго, просто, щоб змішати всі продукти.
Дати суміші настоятися 20-30 хвилин. Це дуже важливий момент, за цей час манка розбухає і не буде відчуватися крупинок, суміш стане дуже ніжною і повітряної консистенції.
Розігріту антипригарну сковорідку трохи змастити маслом, я використовувала кокосове, можна і вершкове, але не соняшникова, воно переб’є весь смак. І викласти ложкою наші яблука.
Обсмажувати по кілька хвилин з кожного боку. По сковорідці не розтікаються і добре перевертати і не пристають.
Подавати до столу. Приємного апетиту!