Оладки з яблук з манкою

Оладки з яблук з манкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яблука помити, очистити від шкірки (але не обов’язково) і натерти на дрібній тертці.

Відправити яблука в чашу блендера, додати яйця.

Додати манку і збити, але не довго, просто, щоб змішати всі продукти.

Дати суміші настоятися 20-30 хвилин. Це дуже важливий момент, за цей час манка розбухає і не буде відчуватися крупинок, суміш стане дуже ніжною і повітряної консистенції.

Розігріту антипригарну сковорідку трохи змастити маслом, я використовувала кокосове, можна і вершкове, але не соняшникова, воно переб’є весь смак. І викласти ложкою наші яблука.

Обсмажувати по кілька хвилин з кожного боку. По сковорідці не розтікаються і добре перевертати і не пристають.



Подавати до столу. Приємного апетиту!