Оладки з яблуками

Оладки з яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оладки дуже прості в приготуванні і на них потрібно зовсім небагато часу, продукти також прості і доступні. Блюдо виходить смачним, але калорійним.

Інгредієнти

кефір – 1 склянка можна використовувати домашній кисляк
борошно – 9 ст. л. з гіркою
яйця – 1 шт.
цукор – 2 ст. л
яблука – 1 шт.
сода – 1 ч. л.

Як приготувати Оладки з яблуками

Оладки з яблуками стануть просто ідеальним сніданком. Вони смачні і швидко готуються.

Покроковий рецепт

Для початку нам потрібно підготувати продукти. На оладки з яблуками нам необхідно: борошно, кефір, яйце, сода, яблука і цукор.

Для початку виливаємо кефір в миску. І вбиваємо одне яйце.

Далі додаємо 2 столові ложки цукру і чайну ложку соди. Всі добре розмішуємо.

Далі яблуко очищаємо від шкірки, і режим його на маленькі кубики.

Додаємо яблука в кефірну суміш і добре перемішуємо.


Далі починаємо поступово додавати борошно. Все у мене пішло 9 столових ложок. Тісто повинне вийти станом, як густа сметана.

Розігріваємо сковороду, наливаємо на неї соняшникової олії і викладаємо оладки, по одній столовій ложці.

На середньому вогні обсмажуємо до золотистого кольору і потім перевертаємо на інший бік. Слідкуйте за тим, щоб оладки добре просмажаться, і тісто всередині не було сирим.

Таким чином смажимо все тісто, викладаємо оладки на серветку, щоб вбралося зайве масло. Даємо оладкам трохи стыть і подаємо до столу.
Оладки виходять дуже смачними, солодкими, а яблуко надає їм особливий смак.
Всім приємного апетиту!