Омлет матінки Пуляр

Омлет матінки Пуляр – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Самий незвичайний рецепт омлету з тих же самих ЗВИЧАЙНИХ інгредієнтів!

Покроковий рецепт


1. Розбиваємо яйця в суху чашу (відокремлюючи жовтки від білків) і збиваємо білки до твердих і стійких піків. Хто займається випічкою – як для безе.

2. У мисочку, в якій у нас знаходяться жовтки – виливаємо до нього молоко. І якщо є бажання додати якісь спеції, то обваляем саме в жовтки, щоб наші білки залишалися білими.

3. Збиваємо жовтки злегка, до утворення однорідної консистенції. Можна тими ж вінчиками від білків, виделкою або ж зручним для Вас способом.


4. Всі! Підготовка закінчилася, залишилося тільки саме просте і цікаве. Розігріваємо сковороду наливаємо зовсім трохи рослинного масла для смаження і виливаємо жовтки.
Формуємо млинець по всій сковороді. Нічого не чекаємо і відразу викладаємо наші білки і формуємо лопаткою акуратну шапочку. Накриваємо кришкою. Перевіряємо готовність лопаткою – якщо прилипають білки, значить тримаємо під кришкою ще трохи.
Як тільки перестали прилипати – знімаємо з вогню, розрізаємо навпіл і викладаємо на тарілку, як на фото.
Приємного апетиту!