Омлет з курячим баликом під шапкою сирної

Омлет з курячим баликом під сирною шапкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Омлет з курячим баликом під шапкою сирної

Інгредієнти

Курячий балик – 100 гр.
Яйця – 4 шт.
Сіль – на смак
Чабер – 1 ч. л.
Коріандр – 1 ч. л.
Сир твердий – 100 гр.

Як приготувати Омлет з курячим баликом під шапкою сирної

Яєчня – це класичний варіант сніданку. Але от особисто я більше люблю омлети. Адже їх можна приготувати в стількох варіантах, що просто не злічити. І кожен раз можна отримувати абсолютно інша на смак блюдо. Сьогодні пропоную дуже простий рецепт омлету з курячим баликом і сиром

Покроковий рецепт


1. Спочатку потрібно підготувати всі інгредієнти: балик нарізати кружальцями, сир натерти на крупній тертці.


2. У мисці збовтати яйця з сіллю, чабером і коріандром.


3. Сковороду змастити рослинним маслом і добре розігріти. Покласти на дно кружечки курячого балика. Залити яйцями.


4. Зверху присипати сиром, накрити кришкою і зменшити вогонь, щоб омлет поволі готувався. І не пригорів знизу, адже ми його не будемо перегортати

5. Дуже простий, але дуже смачний сніданок готовий!