Багато люблять оселедець під шубою і з задоволенням готують цей салат до святкового застілля і у звичайні будні дні. Пропоную оновлений рецепт цієї закуски.
Інгредієнти
Філе оселедця солоне – 120 гр. | |
Картопля середнього розміру – 3 шт. | |
Буряк – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Майонез – 100 гр. | |
Сіль – за смаком |
Всі смакові якості залишаються незмінними, оскільки в складі присутні всі ті ж звичні продукти буряк, картоплю, моркву і оселедець, приправлені майонезом. Змінюється лише спосіб подачі закуски.
Покроковий рецепт
Овочі відварити до повної готовності і почистити від шкірки.
Філе оселедця порізати дрібними кубиками.
Картоплю розрізати навпіл. З середини кожної половинки вийняти картопляну м’якоть. Вийдуть картопляні чашечки.
Змастити всередині чашечки майонезом, можна трохи посолити. Заповнити шматочками оселедця.
Зверху оселедець також полити майонезом.
Варену моркву натерти на крупній тертці і покласти поверх оселедця. Посолити і змастити майонезом.
Останній шар – натерта на крупній тертці варений буряк. Зверху посолити і полити майонезом. Дати закуски трохи просочитися.
Така закуска має смак звичної оселедця під шубою, а на столі виглядає незвично і красиво.