Що можна приготувати з сиром моцарелла? Звичайно ж смачну закуску з баклажанами та помідорами, яка відмінно підійде навіть тим, хто худне.
Інгредієнти
Довгі баклажани – 300 грам | |
Сіль – за смаком | |
Помідори – 150 грам | |
Сир моцарелла – 120 грам | |
Листя базиліка – 10 листочків | |
Оливкова олія – 2 столові ложки | |
Додаткова морська сіль і перець – за смаком |
Я б дала цього салату назву “Друге дихання” )), так як все нове-добре забуте старе. Ця закуска готується із смажених баклажанів, на яких подається салат Каперзе.
Покроковий рецепт
1. Баклажани нарізати в довжину скибочками, посолити. Додати трохи оливкової олії в сковорідку. На середньому вогні протягом хвилини або близько того обсмажити з кожного боку до золотистого кольору.
2. Наріжте кільцями моцарелу і помідори. Укладіть сир з томатами по черзі на баклажани.
3. Три-чотири листочки базиліка наріжте. Потім посипати порізаною зеленню і цілими залишилися листочками овочі.
4. Збризніть все оливковою олією.
5. Приправте трохи додаткової морською сіллю і перцем.