Овочевий салат Оселедець під шубою

Овочевий салат Оселедець під шубою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оселедець під шубою – листковий салат з овочами і солоною рибою

Інгредієнти

Філе оселедця – 300 гр.
Картопля – 3 шт.
Буряк – 3 шт.
Морква – 3 шт.
Майонез – 250 мл
Цибуля – 1 шт.
Рослинна олія – 2 ст. л.

Як приготувати Овочевий салат “Оселедець під шубою”

Традиційний салат, який ми з дитинства звикли готувати і їсти на Новий рік. Зараз я його готую рідко, адже є таке розмаїття нових цікавих рецептів салатів. Але іноді буває знаходить ностальгія і хочеться згадати минулі часи, коли вся родина збиралася за Новорічним столом, дивилися фільм “Іронія долі” і були дуже щасливі

Покроковий рецепт

1. Картопля, буряк і моркву помити і відварити в мундирах до готовності.

2. Цибулю помити, дуже дрібно нарізати. Оселедець порізати на маленькі кубики.


3. Цибулю викласти на дно форми, в якій буде робитися салат. Зверху полити рослинним маслом. Оселедець викласти на цибулю і полити майонезом.


4. Овочі остудити, очистити і натерти на крупній тертці. На оселедець викласти картоплю і змастити майонезом.


5. Потім шар моркви, майонез.


6. Шар буряків і майонез. Дати настоятися в холодильнику кілька годин, щоб всі верстви просочилися.