Салат з американської подачею, викладені рядами овочі з курочкою. Заправка подається окремо.
Інгредієнти
| кукурудза консервована солодка – 150 г | |
| червоний болгарський перець – 1/2 шт. | |
| не дуже великі маслини без кісточок – 150 г | |
| яловича шинка – 150 г | |
| свіжі помідори – 3 шт. | |
| куряче філе – 300 г | |
| пекінська капуста – 250 г | |
| сіль кухонна, спеції – за смаком | |
| авокадо – 1 шт. | |
| червонокачанна капуста – жменю нарізаної | |
| корейська морква – жменя | |
| кунжутне масло – 20 мл | |
| оливковий майонез – 30 г |
Смачний, легкий і яскравий салат можна приготувати всього за кілька хвилин з болгарського перцю, пекінської і червонокачанної капусти, помідорів, моркви, авокадо з курячою грудкою.
Покроковий рецепт
Куряче філе присипати сіллю і спеціями (останнє за бажанням) і обсмажити на олії до рум’яності і готовності.
Не дуже тонко нашаткувати пекінську капусту, відправити її в салатник. Потім насипати трохи солі, злегка пом’яти цей нашатковану овоч.
Так само потрібно не дуже крупно нарізати болгарський перець і промиті помідори і всі інші овочі.
Нарізати кубиками шинку яловичу
Перекласти всі нарізані компоненти рядами в салатник, потім викласти рядком кукурудзу.
У мисці змішати достатню кількість кунжутного масла. Додати в цю ж ємність достатню кількість оливкової майонезу, за смаком насипати сіль, перемішати.
Заправку подавати з салатом до столу.
