Пампушки з часником

Пампушки з часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування десяти булочок – пампушок, нам потрібні такі продукти:

З’єднуємо всі сухі інгредієнти в глибокій мисці і відразу додаємо до них рафінована олія і теплу водичку, вымесим дуже ніжне, м’яке і еластичне тісто, воно повинно бути дуже «живим», але не розтікатися.

У мене по вазі вийшло 650 грам тіста, поділяємо його на десять однакових грудочок, скачаємо ці грудочки в кульки і викладемо в будь-яку форму, яку потрібно гарненько змастити маслом.

На расстойку булочок буде достатньо 5-7 хвилин, поки духовка розігріється до температури 170-180 °С.

Через 10 хвилин, потрібно вийняти пампушечки і змастити сумішшю цукру, я додала трохи кунжуту, водички і часничку для аромату. У мене все випікання, разом по часу зайняло близько двадцяти хвилин, в електричній духовці.

Коли на булочках з’явиться гарна, золотава скоринка, можна виймати, випічка готова. Їжте із задоволенням!