Печена картопля з каструлі

Печена картопля з каструлі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Знадобиться картопля середнього розміру (не молодий, а з твердою шкіркою), кам’яна сіль (не «Екстра»!), вода.

Покроковий рецепт

Ретельно промити неочищений картоплю. Покласти в каструлю і залити гарячою водою так, щоб вона покривала його зверху мінімум на п’ять сантиметрів.

Висипати сіль столовими ложками, помішуючи. Потрібно додавати її до тих пір, поки картопля не почне плавати на поверхні води.

Готувати як звичайну картоплю «в мундирах».

Після дати страві охолонути і обсохнути. Солоною залишиться тільки шкурка (вона і не дасть проникнути солі в м’якоть плоду).