Процес приготування простий і нехитрий, впорається навіть не самий досвідчений кулінар.
Інгредієнти
курячі яйця – 2 штуки | |
борошно – 300 грам | |
солодко-вершкове масло – 200 грам | |
цукор – 4 столові ложки | |
розпушувач тіста – 10 грам | |
варення з ягід смородини чорної – 20 грам або будь-яке інше не дуже рідке |
Це рецепт улюбленого і знайомого пісочного печива з домашнім варенням, як готували наші мами і бабусі.
Покроковий рецепт
Приготування тіста: вершкове масло розтерти руками із борошном і цукром. Замісити з отриманої маси тісто. 1/3 тіста покласти в морозильну камеру на 30 хвилин.
Тісто розкачати. Деко застелити пергаментом для випічки, змастити соняшниковою олією. Викласти тісто на деко.
Викласти на тісто шар варення. Дістати з морозильної камери тісто і натерти його на крупній тертці поверх шару з варенням.
Розігріти духовку до 180 градусів і поставити деко всередину на 40 хвилин. Готове і остигле печиво розрізати на ромбики і подавати до столу.