Печиво пісочне терте «Смак дитинства»

Печиво пісочне терте «Смак дитинства» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Процес приготування простий і нехитрий, впорається навіть не самий досвідчений кулінар.

Інгредієнти

курячі яйця – 2 штуки
борошно – 300 грам
солодко-вершкове масло – 200 грам
цукор – 4 столові ложки
розпушувач тіста – 10 грам
варення з ягід смородини чорної – 20 грам або будь-яке інше не дуже рідке

Як приготувати Печиво пісочне терте «Смак дитинства»

Це рецепт улюбленого і знайомого пісочного печива з домашнім варенням, як готували наші мами і бабусі.

Покроковий рецепт


Приготування тіста: вершкове масло розтерти руками із борошном і цукром. Замісити з отриманої маси тісто. 1/3 тіста покласти в морозильну камеру на 30 хвилин.

Тісто розкачати. Деко застелити пергаментом для випічки, змастити соняшниковою олією. Викласти тісто на деко.

Викласти на тісто шар варення. Дістати з морозильної камери тісто і натерти його на крупній тертці поверх шару з варенням.

Розігріти духовку до 180 градусів і поставити деко всередину на 40 хвилин. Готове і остигле печиво розрізати на ромбики і подавати до столу.