Смачне печиво швидкого і смачного приготування.
Інгредієнти
Яйця – 2 | |
Борошно – 3 склянки | |
Розпушувач – 0,5 чайної ложки | |
Цукор – 1 склянка | |
Мед – 0,5 столової ложки | |
Вершкове масло – 250 грам | |
Цукрова пудра (для присипки) – За смаком |
Просте, смачне печиво підійде для всіх членів сім’ї.
Покроковий рецепт
1. Підготуємо продукти. Візьмемо 2 яйця, розіб’ємо їх, взобьем з допомогою міксера попелиці вручну. Додамо цукор (додавати поступово, можна менше склянки).
2.Додамо мед, перешкодимо, знову взобьем. При бажанні меду можна додати більше.
3. В отриману суміш додамо масло, попередньо порізане на невеликі шматочки, для полегшення процесу збивання. Ретельно збиваємо.
4.Додамо в борошно, розпушувач, перемішати. Поступово додамо в отриману раніше суміш.
5.Все ретельно перемішати, з отриманого тіста сформувати кульку, при необхідності додати борошна. Отримане тісто покласти в пакет і відправити в холодильник на 30 хвилин.
6. Через 30 хвилин, виймаємо тісто з холодильника і розгортаємо в пласт товщиною близько 0,5 сантиметрів. Вирізаємо з допомогою формених формочок або просто розрізаємо нажом, створюючи невеликі шматочки. Далі декоруємо або просто додаємо якісь елементи. Змащуємо деко шматочком вершкового масла і відправляємо в духову піч на 15-30 хвилин (залежно від смаку прожарювання) при температурі 180 градусів.
Приємного апетиту!