Пінчос з сардинами (бутерброди)

Пінчос з сардинами (бутерброди) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Рослинне масло – 1 ст. л.
Ріпчаста цибуля – 1 головка (не велика)
Багет – 1 шт.
Болгарський перець маринований перець
Гірчиця – 2 ст. л.
Петрушка – 3 ст. л.
Винний оцет – 2 ст. л.
Лимонний сік – 2 ст. л.
Оливкова олія – 2 ст. л.
Рибні консерви – 2 банки консервованих сардин в олії

Як приготувати Пінчос з сардинами (бутерброди)

Пінчос – невеликі бутерброди, які подають у барах Іспанії до пива або червоного вина.

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Багет нарізати шматочками 1 см завтовшки. На сковороді розігріти олію, обсмажити скибочки багета з обох боків до золотистої скоринки, зняти зі сковороди, дати охолонути.

Цибулю почистити, дуже дрібно нарізати. Маринований перець подрібнити.

У миску викласти цибулю, перець, гірчицю, петрушку, влити оцет, лимонний сік, оливкова олія, все ретельно перемішати.

Кожен шматок багета змастити отриманим соусом. Покласти зверху по 1 (якщо занадто дрібна попалася 2) шматочка сардини, закріпити дерев’яною шпажкою, полити соусом і подавати до столу.