Інгредієнти
Рослинне масло – 1 ст. л. | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка (не велика) | |
Багет – 1 шт. | |
Болгарський перець маринований перець | |
Гірчиця – 2 ст. л. | |
Петрушка – 3 ст. л. | |
Винний оцет – 2 ст. л. | |
Лимонний сік – 2 ст. л. | |
Оливкова олія – 2 ст. л. | |
Рибні консерви – 2 банки консервованих сардин в олії |
Як приготувати Пінчос з сардинами (бутерброди)
Пінчос – невеликі бутерброди, які подають у барах Іспанії до пива або червоного вина.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
Багет нарізати шматочками 1 см завтовшки. На сковороді розігріти олію, обсмажити скибочки багета з обох боків до золотистої скоринки, зняти зі сковороди, дати охолонути.
Цибулю почистити, дуже дрібно нарізати. Маринований перець подрібнити.
У миску викласти цибулю, перець, гірчицю, петрушку, влити оцет, лимонний сік, оливкова олія, все ретельно перемішати.
Кожен шматок багета змастити отриманим соусом. Покласти зверху по 1 (якщо занадто дрібна попалася 2) шматочка сардини, закріпити дерев’яною шпажкою, полити соусом і подавати до столу.