Беремо глибоку мисочку, наливаємо сметану і додаємо в неї вершкове масло. Солимо. Перемішуємо. Просіваємо борошно (дві ложки борошна потрібно залишити) і додаємо розпушувач. Робимо заміс ручками і отримуємо тісто!
Приготуємо начинку!
Дістаємо іншу миску. У неї з баночок виймаємо рибку і розминаємо її. Рибний сік потрібно злити. Безпосередньо на рибу дрібно наріжемо зелень. Горбушу і зелень перемішуємо. Начинка готова!
Переходимо до випічки пирога!
Для початку приготуємо заливку. Для цього беремо формочку від міксера і в неї розбиваємо яйця. Додамо трішки солі. За допомогою міксера збиваємо. Після чого додаємо решту сметану і 2 ложки пшеничного борошна. Заливка готова!
Беремо форму для випікання. Її змастимо трохи рослинним маслом. Укладаємо у форму тісто. Розрівнюємо і робимо бортики. Викладаємо на тісто рибу з зеленню. Зверху поливаємо майбутній пиріг з рибою заливкою. Ставимо форму в духовку. Готуватися пиріг в розігрітій духовці 180 градусів. Час готування приблизно 45 хвилин.
Після закінчення зазначеного вище часу пиріг з консервованою рибою готовий! Його можна дістати з духовки. Трохи остудити і подавати до столу.