Не шкодуйте сиру, він надає нашій піці всіма улюблену тягучість. Інгредієнти можете додавати так і зменшувати на свій смак.
Інгредієнти
яйця – 2 шт. | |
сир – 50 гр. | |
помідор – 1 шт. | |
петрушка – 2 гілочки | |
ковбаса/шинка/м’ясо відварне – на вибір 50-70 гр. | |
сметана – 1 ст. л. | |
сіль, перець, спеції – за смаком | |
рослинне масло – 1 ч. л. |
Іноді хочеться побалувати себе смачною, ситною і корисним сніданком. Але як завжди, все закінчується яєчнею, кашею або бутербродами, т. к. часу не вистачає вигадувати і готувати. Але на допомогу Вам прийде не хитро-мудрий рецепт піци “Хвилинка”, готується простіше простого, а який вигляд, аромат і найголовніше смак, просто смакота.
Покроковий рецепт
Нарізаємо ковбасу, помідор, петрушку і трьом на тертці сир. Замість ковбаси можна використовувати будь-яке м’ясо або шинку, все залежить від Ваших уподобань.
Збиваємо яйця з сіллю і спеціями, додаємо сметану і ще раз ретельно перемішуємо.
З’єднуємо наші нарізані інгредієнти з яйцем і вимішуємо.
Розігріваємо сковорідку з олією і викладаємо нашу суміш рівномірно по поверхні, у вигляді піци або млинця. Хвилинку залишаємо прихватиться на середньому вогні, потім закриваємо кришку і зменшуємо вогонь, готуємо ще 3-4 хвилини. На фото видно як піднімається наша маса під час готування і схожа на піцу.
Балуємо себе улюблених смачним сніданком.
Приємного апетиту!