Піца Хвилинка на сковорідці

Піца Хвилинка на сковорідці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не шкодуйте сиру, він надає нашій піці всіма улюблену тягучість. Інгредієнти можете додавати так і зменшувати на свій смак.

Інгредієнти

яйця – 2 шт.
сир – 50 гр.
помідор – 1 шт.
петрушка – 2 гілочки
ковбаса/шинка/м’ясо відварне – на вибір 50-70 гр.
сметана – 1 ст. л.
сіль, перець, спеції – за смаком
рослинне масло – 1 ч. л.

Як приготувати Піца “Хвилинка” на сковорідці

Іноді хочеться побалувати себе смачною, ситною і корисним сніданком. Але як завжди, все закінчується яєчнею, кашею або бутербродами, т. к. часу не вистачає вигадувати і готувати. Але на допомогу Вам прийде не хитро-мудрий рецепт піци “Хвилинка”, готується простіше простого, а який вигляд, аромат і найголовніше смак, просто смакота.

Покроковий рецепт

Нарізаємо ковбасу, помідор, петрушку і трьом на тертці сир. Замість ковбаси можна використовувати будь-яке м’ясо або шинку, все залежить від Ваших уподобань.




Збиваємо яйця з сіллю і спеціями, додаємо сметану і ще раз ретельно перемішуємо.

З’єднуємо наші нарізані інгредієнти з яйцем і вимішуємо.


Розігріваємо сковорідку з олією і викладаємо нашу суміш рівномірно по поверхні, у вигляді піци або млинця. Хвилинку залишаємо прихватиться на середньому вогні, потім закриваємо кришку і зменшуємо вогонь, готуємо ще 3-4 хвилини. На фото видно як піднімається наша маса під час готування і схожа на піцу.


Балуємо себе улюблених смачним сніданком.
Приємного апетиту!