Піца з ковбасою і грибами

Піца з ковбасою і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Першим ділом замішуємо тісто: у склянці кип’яченої води розчиняємо один пакетик швидкорозчинних дріжджів (9-11 м), підсолюємо 1\2 ложкою солі, додаємо 1 столову ложку оливкової олії (можна замінити соняшниковою). Даємо дріжджам расствор і потроху підмішуємо борошно (2 склянки , а далі додаємо до потрібної консистенції). Тісто повинне вийти м’яким, еластичним, щоб ми могли його тонка рассскатать. Залишаємо тісто в теплі на 30-40 хвилин.Приступаємо до приготування. Расскатываем тісто, приблизно 1 см завтовшки, надаємо йому овальну або круглу форму, гарно загортаючи краї.


Готуємо зажарку. На середньому вогні обсмажуємо гриби, поросяти, ягняти цибуля, за бажанням часник, додаємо майонез і томатну пасту і обсмажуємо до отримання пасти. Після охолодження наносимо цю масу на наше тісто рівномірним шаром, укладаємо зверху кружечки помідорів, далі ковбасу чи сосиски. Відправляємо в розігріту духовку.


Перевіряємо готовність начинки і тесту (~10 хвилин). Коли основна начинка готова, виймаємо, посипаємо сиром і назад до плавлення. По готовності виймаємо з печі і обов’язково накриваємо рушником або круглої тарою, щоб наша піца пропарилася і стала ще м’якше.

Прикрашаємо зеленню і піца готова. Приємного апетиту!