Піца

Піца – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

готуємо тісто

На 10 хвилин відправляємо дріжджі підніматися. Для цього змішуємо їх з водою і цукром. Ставимо в тепле місце.

У миску просіваємо борошно і вливаємо дріжджову суміш, замішуємо тісто, борошна більше не додаємо. Місимо близько 10 хвилин.

Додаємо сіль і ще замешиваемым, щоб сіль з’єдналася з тестом.

Додаємо рослинне масло, тепер місимо до тих пір, поки тісто не вбере все масло не буде жирним, але стане приємним і еластичним.

Змащуємо таз злегка маслом, щоб тісто до нього не прилипло під час підйому. Накриваємо плівкою і залишаємо підніматися при кімнатній температурі, не менше ніж на 2 години. Через 1, потрібно скласти його в конверт, знову накрити і дати піднятися. Потім відправляємо його в холодильник, мінімум на годину, краще довше, буде м’якше і смачніше. Можна хоч на цілу ніч.

Тісто має виглядати бадьорим, пухнастим і пишним. Після холодильника його приймати не потрібно.

готуємо начинку

Поки тісто піднімається, можна зайнятися начинкою. Ріжемо дрібно цибулю, куряче філе і гриби.

Обсмажуємо, можна не до готовності в духовці дійде.

Робимо соус, для цього помідори, зелень, часник, соєвий соус, майонез, томатну пасту, сіль і спеції відправляємо в миску для блендера, і перемелюємо. Якщо соус вийде рідкуватим, можна додати чайну ложку крохмалю чи борошна.

Тісто ділимо на 2 частини, не розкачуємо, просто руками формуємо коло. Дуже тонко не робимо! Навпаки, товстіший і не сдуваем бульбашки, які утворили дріжджі. Викладаємо соус.

випікати близько 20 хвилин

Потім викладаємо начинку і тертий сир. Випікаємо при 180 градусах до готовності, приблизно хвилин 20. Насолоджуємося піцою!