готуємо тісто
На 10 хвилин відправляємо дріжджі підніматися. Для цього змішуємо їх з водою і цукром. Ставимо в тепле місце.
У миску просіваємо борошно і вливаємо дріжджову суміш, замішуємо тісто, борошна більше не додаємо. Місимо близько 10 хвилин.
Додаємо сіль і ще замешиваемым, щоб сіль з’єдналася з тестом.
Додаємо рослинне масло, тепер місимо до тих пір, поки тісто не вбере все масло не буде жирним, але стане приємним і еластичним.
Змащуємо таз злегка маслом, щоб тісто до нього не прилипло під час підйому. Накриваємо плівкою і залишаємо підніматися при кімнатній температурі, не менше ніж на 2 години. Через 1, потрібно скласти його в конверт, знову накрити і дати піднятися. Потім відправляємо його в холодильник, мінімум на годину, краще довше, буде м’якше і смачніше. Можна хоч на цілу ніч.
Тісто має виглядати бадьорим, пухнастим і пишним. Після холодильника його приймати не потрібно.
готуємо начинку
Поки тісто піднімається, можна зайнятися начинкою. Ріжемо дрібно цибулю, куряче філе і гриби.
Обсмажуємо, можна не до готовності в духовці дійде.
Робимо соус, для цього помідори, зелень, часник, соєвий соус, майонез, томатну пасту, сіль і спеції відправляємо в миску для блендера, і перемелюємо. Якщо соус вийде рідкуватим, можна додати чайну ложку крохмалю чи борошна.
Тісто ділимо на 2 частини, не розкачуємо, просто руками формуємо коло. Дуже тонко не робимо! Навпаки, товстіший і не сдуваем бульбашки, які утворили дріжджі. Викладаємо соус.
випікати близько 20 хвилин
Потім викладаємо начинку і тертий сир. Випікаємо при 180 градусах до готовності, приблизно хвилин 20. Насолоджуємося піцою!