Як приготувати вершковий крем з вершків для торта і капкейків? Рецепт нижче…
Інгредієнти
вершкового сиру – 250 г | |
цукрової пудри – 1 чашка | |
густих вершків, охолоджених – 2 3/4 чашки | |
ванільного екстракту (за бажанням) – 1 чайна ложка |
Потрібен пухнастий, легкий крем, який добре тримає форму? Пропоную рецепт крему зі збитих вершках! Готується тільки з 3 простих інгредієнтів. Він більш стабільний, ніж звичайні збиті вершки, і ідеально підходить для будь-якого десерту!
Покроковий рецепт
1. Перекладіть вершковий сир і цукрову пудру у велику миску і збийте на середній-низькій швидкості до однорідного стану.
2. Зменшіть міксер на меншу швидкість і вилийте густі вершки (вливати по боках чаші дуже повільним і рівномірним потоком), час від часу зупиняючись, щоб очистити дно і бічні сторони чаші силіконовим шпателем.
3. Коли всі вершки будуть додані, поверніть міксер до середнього і збивайте до тих пір, поки глазур не стане густою. Як тільки стала потрібної консистенції – зупиніться! Інакше вершки можна перевзбить і вони почнуть опадати.
4. Використовуйте ванільний вершковий крем за призначенням