Простий у приготуванні хмиз

Простий у приготуванні хмиз – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У неглибоку чашечку розбиваємо яйця і додаємо горілку. Збиваємо виделкою до утворення однорідної рідкої маси

Тепер нам необхідно додати борошно і замісити тісто. Воно повинно бути не дуже крутим (жорстким) і не рідким. Я раджу вам додавати борошна поступово і коли ви вже не зможете перемішувати тісто виделкою (більше не додаючи борошна) вимісити тісто рукою.

Далі нам знову потрібно борошно, але тільки для присипки. Розгортає тісто в тонкий шар, і нарізаємо його тієї форми, яка вам або вашим близьким найбільше подобається.

Наливаємо масло в каструлю і ставимо на плиту. Вогонь робимо відразу середній, краще нехай масло довше розігрівається, ніж ви пережарите хмиз і починаємо смажити.

Дістаємо готовий хвором з олії на паперовий рушник, даємо трохи стекти маслу і викладаємо на велику тарілку. Зверху через ситечко добре посипаємо цукровою пудрою. Приємного Вам апетиту!