Як пити цей напій – вибирати вам! Теплий сидр прекрасний в осінню погоду, холодний освіжає в спеку…
Інгредієнти
води – 10 чашок | |
яблук, порізаних на чверті – 4-5 великих | |
груші, нарізані – 2 свіжі | |
апельсина, нарізані скибочками – 2 свіжих | |
кориці – 2 палички | |
ванільного екстракту – 1 столова ложка | |
анісові зірки – 2 шт. | |
меленого мускатного горіха – 1/2 ч. л. | |
рідкого меду – 1/2 склянки | |
зерна граната – 1/2 склянки свіжого | |
лимон або лайм, нарізаний – 1 свіжий |
Якщо у вас скупчилася велика кількість фруктів і ви не знаєте куди їх використовувати, спробуйте приготувати пряний сидр, прекрасний фруктовий напій!
Покроковий рецепт
Всі інгредієнти підготуйте, якщо необхідно, промийте, наріжте і закиньте в миску мультиварки.
Залийте фрукти і прянощі водою. Томіть в мультиварці на слабкому вогні протягом 6-8 годин або на сильному вогні протягом 4 годин.
Після приготування процідіть рідину через дрібне ситечко, щоб видалити спеції і шматочки фруктів.
Налийте сидр в склянку і прикрасьте свіжими фруктами (наприклад, часточками апельсина і яблука…) і подавайте теплим. Приємного апетиту!