.
Інгредієнти
Вершкове масло – 180 г | |
Цукор – 200 г | |
Апельсин – 1/2 ч. л. (тертої апельсинової або лимонної цедри) | |
Ваніль – 1/2 ч. л. | |
Яйця курячі – 1 шт. | |
Молоко – 4 ч. л. | |
Борошно – 2 склянки | |
Розпушувач – 1 ч. л. | |
Сіль – 1/4 ч. л. | |
Для глазурі: | |
Жовток курячий – 1 шт. | |
Вода – 1 ч. л. | |
Харчовий барвник – 2-3 краплі | |
Для прикраси: | |
Цукрова пудра – 900 м (можна менше в залежності від кількості печива) | |
Молоко – 1/4 склянки | |
Білок курячий – 2 ст. л. (приблизно) |