Різдвяне печиво

Різдвяне печиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Вершкове масло – 180 г
Цукор – 200 г
Апельсин – 1/2 ч. л. (тертої апельсинової або лимонної цедри)
Ваніль – 1/2 ч. л.
Яйця курячі – 1 шт.
Молоко – 4 ч. л.
Борошно – 2 склянки
Розпушувач – 1 ч. л.
Сіль – 1/4 ч. л.
Для глазурі:
Жовток курячий – 1 шт.
Вода – 1 ч. л.
Харчовий барвник – 2-3 краплі
Для прикраси:
Цукрова пудра – 900 м (можна менше в залежності від кількості печива)
Молоко – 1/4 склянки
Білок курячий – 2 ст. л. (приблизно)

Як приготувати Різдвяне печиво