Різотто з квасолі і перловки з часником, приготоване в мультиварці настільки виходить ніжний, розсипчастим і ароматним – пальчики оближеш!
Інгредієнти
білої квасолі – пару стаканів | |
цибулинки – дві | |
часнику – кілька зубчиків (2-3 шт.) | |
масло – для смаження | |
перлова крупа або рис – 200 г | |
жирний яловичий бульйон – на око, близько 1 літра | |
зелень – при подачі | |
біла квасоля готова – 1 банку |
Боби смачні і корисні навіть просто у відвареному вигляді. Але можна зробити їх більш цікавими на смак, приготувавши крупою. В якості добавки можна використовувати цибулю, часник, горішки, трави, прянощі…
Покроковий рецепт
Приготування:
1. Цибулю з часником очищають, подрібнюють і разом просмажують на олії на сковороді.
2. Висипають перлову крупу в чашу мультиварки. Додають смажену цибулю з часником, заливають водою і тушкують 30-40 хвилин або поки крупа не стане м’якою.
3. Далі додають готову білу квасолю і тушкують все разом 3-5 хвилин, підсолюємо воду для варіння.
4. Подається різотто з квасолі і перловки теплим. Кількість часнику можна збільшити, якщо подобається його смак.