Такий цікавий десерт – вишня в шоколаді, маринована в ромі. Сподобається дорослі своїм смаком і ароматом.
Інгредієнти
ром – 1 стакан | |
вишня – 30 шт. (приблизно) | |
шоколад темний – 150 г |
Дуже просто в приготуванні десерт, який можна зробити за лічені хвилини і порадувати себе і рідних. Треба лише заздалегідь підготувати вишню.
Потрібно:
– 150 г будь-якого шоколаду;
– 30 вишеньок;
– стакан рому.
*Час готування вказано без часу маринування вишні.
Покроковий рецепт
Приготування:
1. Беруть свіжу вишню і ретельно промивають, хвостики зберігають. Далі просушують на паперовому рушнику, складають у банку, заливають зазначеною кількістю рома. Прибирають на пару годин в холодильник.
2. Шоколад розтоплюють на водяній бані. Зазвичай беруть темний, але можна поекспериментувати з його видами.
3. Кожну вишеньку опускають в шоколад і перекладають на тарілку, чекають застигання. Після цього знову опускають в шоколад і чекають повного застигання.