Ромова вишня в шоколаді

Ромова вишня в шоколаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Такий цікавий десерт – вишня в шоколаді, маринована в ромі. Сподобається дорослі своїм смаком і ароматом.

Інгредієнти

ром – 1 стакан
вишня – 30 шт. (приблизно)
шоколад темний – 150 г

Як приготувати Ромова вишня в шоколаді

Дуже просто в приготуванні десерт, який можна зробити за лічені хвилини і порадувати себе і рідних. Треба лише заздалегідь підготувати вишню.

Потрібно:

– 150 г будь-якого шоколаду;
– 30 вишеньок;
– стакан рому.

*Час готування вказано без часу маринування вишні.

Покроковий рецепт

Приготування:

1. Беруть свіжу вишню і ретельно промивають, хвостики зберігають. Далі просушують на паперовому рушнику, складають у банку, заливають зазначеною кількістю рома. Прибирають на пару годин в холодильник.

2. Шоколад розтоплюють на водяній бані. Зазвичай беруть темний, але можна поекспериментувати з його видами.

3. Кожну вишеньку опускають в шоколад і перекладають на тарілку, чекають застигання. Після цього знову опускають в шоколад і чекають повного застигання.