Салат “Цезар” – простий рецепт, який не вимагає багато часу і зусиль. А головне дуже смачний і дієтичний!

Інгредієнти
| Куряче філе – 250 гр. | |
| Салатний мікс – 1 пакет | |
| Хліб – 4 скибки | |
| Сир – 50 гр. | |
| Масло рослинне – 3-4 ст. л. | |
| Часник – 1-2 зубчики | |
| Оселедець/анчоус – 10-15 гр. | |
| Гірчиця – 1 ч. л. | |
| Лимон – 1 зубчик | |
| Яйце (жовток) – 2 перепелиних або куряче 1 | |
| Сіль, перець – за смаком | |
| Кедрові горіхи – для прикраси |
Салат “Цезар” можна зустріти в будь-якому кафе. Його нескладно приготувати вдома.
Пропоную рецепт салату “Цезар” на основі салатного міксу і домашнього соусу. Без краплі майонезу! Це подарує звичного салату новий і незвичайний смак!
Покроковий рецепт


Для початку необхідно приготувати сухарики. Можна брати батон або будь-який інший хліб. Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю олії. Крупно ріжемо половинку зубчики часнику і обсмажуємо до появи аромату. Обрізаємо скоринку хліба у і нарізаємо невеликими кубиками. Викладаємо до часнику і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин, щоб вийшли хрусткі сухарики.

Нарізаємо курячу грудку невеликими шматочками і смажимо до готовності протягом 7-8 хвилин.


Поки куряча грудка обсмажується, готуємо соус. Для цього в окремій мисці змішуємо олію, гірчицю, жовтки яєць, оселедець, сік лимона і добре збовтуємо, щоб соус вийшов однорідним. За смаком можна додати сіль і перець.

На порційну тарілку викладаємо листя салату, курячу грудку, поливаємо соусом і тремо сир. Перед подачею посипаємо сухарями і кедровими горішками. Приємного апетиту!
