Шаурма з курячою грудинкою і блакитним сиром

Шаурма з курячою грудинкою і блакитним сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Лаваш змастити соусом і дати трохи просочитися, щоб потім він легше скручувався в рулет і не рвався. Це в тому випадку якщо лаваш у вас щільний, як у мене. Якщо навіть він дуже тонкий, то тоді цього робити не потрібно, а то він просто розвалиться.


2. Капусту помити, тонко нашаткувати. Розкласти з одного краю лаваша по всій довжині.


3. Помідори та огірки також промити і нарізати: огірки – кільцями, помідори – півкільцями. Викласти на капусту.

4. Курячий рулет нарізати соломкою. Викласти зверху на овочі.


5. І в кінці на все це викласти шматочки блакитного сиру. Скрутити в рулет.

6. Розігріти в мікрохвильовій печі 1 – 1,5 хвилини.