В широку миску розбити два сирих яйця, залити їх двома склянками холодного молока, всипати четверту частину столової ложки солі. Збити суміш віночком до однорідної консистенції.
У ту ж миску через сито просіяти два або трохи більше того склянки білого борошна. Все ретельно перемішати, не даючи утворюватися грудочок, з допомогою того ж віночка.
До складу додати натертого на дрібній тертці сиру. Знову все добре вимішати.
Сковороду нагріти, стінки змастити шматочком вершкового масла.
Чверть сирної маси влити на сковороду і розрівняти. Обсмажити коржі з двох боків, як млинці. Кожну корж вмочити в розтоплене масло і покласти один на одного. Розрізати на 4 частини і розкласти на плоскій тарілці.
Залишилося налити в чашки гарячого свіжого чаю і насолоджуватися приємним сніданком!