1. У миску влити кефір. Додати 1 ст. л. цукру.
2. Капнути ромову есенцію (це необов’язковий інгредієнт, просто у мене залишилося ще з часів Великодня) і всипати какао і корицю. Добре розмішати.
3. Розтопити вершкове масло, влити в тісто. Розмішати.
4. Всипати борошно і розпушувач.
5. Додати манку. (Ви можете замість манки додати борошно, просто у мене більше борошна не було, довелося додавати те, що є). Ще раз розмішуємо.
6. Змащуємо чашки рослинним маслом і виливаємо тісто.
7. Я розділила на дві чашки. Зверху посипати цукром. Кожен кекс я пекла окремо по 3 хвилини кожен.
8. Ось такі миленькі і шалено ароматні кекси вийшли. Єдине, що трохи засмутило, що кекси не сильно піднялися – зазвичай в мікрохвильовці вони аж вибігають з чашки. Може з-за масла, а може і через манки. Але вийшло все одно смачно!
9. Приємного апетиту!