Сік з яблук і моркви з м’якоттю або по-іншому – смузі
Інгредієнти
Морква – 1,3 кг | |
Яблука – 1,3 кг |
Я розкажу, як у домашніх умовах приготувати свіжовичавлений сік з овочів. Багато намагаються вибирати екологічно чисту їжу, піклуючись про своє здоров’я – це стало найбільш актуальним останнім часом, коли не вся продукція, що стоїть на прилавках магазинів корисна для нашого здоров’я. В ній достатньо “корисних” добавок – підсолоджувачів, стабілізаторів кольору, підсилювачів смаку і т. д.
Отже, що ж входить до складу нашого соку і як його готувати – дивіться нижче.
Покроковий рецепт
Моркви і яблук беремо по 1,3 кг Морква і яблука моєму проточною водою. Яблука ріжемо на чотири частини (кісточки можна не видаляти). З моркви видаляємо вершки і корінці, а самі коренеплоди очищаємо.
Підготовлені моркву і яблука пропускаємо через соковижималку.
Отриманий сік ретельно перемішуємо і розливаємо в посуд (банку, склянку, чашку і т. д.). Отриманий продукт готовий до вживання. Приємного апетиту!