Сирна запіканка – страва поширене, але кожна господиня має свої секрети, також може замінювати складові, на альтернативні. Тому, смак може відрізнятися.
Я освоїла цю страву дуже швидко і вирішила внести невеликі корективи: урізноманітнити смак вишнею. Насправді, Ви можете додавати не тільки вишню, але також відмінно поєднуватимуться: яблука, груші, банан, смородина, персик. У приготуванні сирного тіста, важливим фактором є дотримання послідовності додавання інгредієнтів.
Це блюдо вважається дієтичним, так як в його склад входять тільки натуральні продукти з низькою калорійністю. Дане блюдо можна скріпити манною крупою, або борошном. Сьогодні я буду використовувати манку.Давайте приступимо? Я розповім Вам основні правила приготування.