Інгредієнти
Листкове тісто – 1 упаковка | |
Курячий білок – 2 шт. | |
Персик – 1 шт. (великий) або ягода | |
Цукор – 100 г |
Як приготувати Слойки з абрикосом
Покроковий рецепт
Персик помити, очистити від кісточки, нарізати невеликими кубиками.
Тісто розкачати завтовшки 3-4 мм, нарізати ромбиками.
Білок з цукром збити в міцну піну.
Акуратно перемішати білок з персиком (фрукт повинен бути сухим, не текти).
Деко застелити папером для випічки, викласти тісто. На тісто викласти фруктово-білкову масу.
Випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 10-15 хвилин. Ну дуже повітряні, ніжні слоенки! Приємного апетиту!