Слойки з полуницею

Слойки з полуницею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розморозити пласт листкового тіста. Краще всього вибирати дріжджове – воно краще піднімається і в результаті – більш ніжне і смачне. Розкачати тісто.

Вирізати з пласта кружечки і викласти на деко – змащене маслом.

Ще раз розкачати обрізки тіста і вирізати таку ж кількість кіл. Кожен коло сформувати у формі бублика.

Викласти варення середину кожного кружечка. Змастити краї виробу водою.

Накрити другою половинкою тіста. З’єднати краї виделкою.

Змастити слойки водою або яйцем і відправити в розігріту духову шафу. 10-15 хвилин випікання цілком вистачить.

Готові Слойки! Ароматну випічку можна подавати до чаювання – теплою і пишною! Приємного апетиту!