На 4 коп. дріжджів розвести в склянці холодної води.
Всипати на стіл 1 ф. борошна, зробити ямку, покласти 1 жовток, 1 чайн. ложку солі і 2 чайн. л. цукру, влити дріжджову воду, замісити тісто, добре вибити про стіл. Покласти в чашку тісто і дати постояти чверть години.
Потім розкачати, покласти 3/4 ф. масла віджатого і вибитого, защипати і надходити як з звичайної слойкой.
Антонівські яблука очистити від шкірки і серцевини, якщо дрібні, то залишити цільними, якщо великі, то розрізати на половинки або четвертинки, пересипати цукром.
Тісто тонко розкачати, нарізати квадратиками, розкласти яблука, скласти конвертиками, змастити яйцем і скріпити хрестиками, з того ж тіста.
Викласти слойки на сухий лист (лист) і випікати в духовці до готовності.