Для ситних млинців пропонується приготувати смачну начинку, яка складається з відвареного рису, обсмажених грибів і цибулі.
Інгредієнти
Млинці – 10-12 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Гриби мариновані – 200 гр | |
Масло рослинне – 30 мл | |
Рис – 100 гр | |
Сіль – за смаком |
Часто в млинці загортають різноманітну начинку. Наше гастрономічне пропозиція – це начинка, до складу якої входить рис і гриби. Рис заздалегідь відварити в трохи присоленной воді, а потім промити під холодною водою і відкинути на сито. Свіжих грибів у нас не знайшлося, ми для начинки використовували мариновані шампіньйони. Ось, що в результаті у нас вийшло.
Покроковий рецепт
По своєму коханому рецептом печемо тонкі млинці. Можна скористатися вподобаним рецептом з нашого сайту. Готові блиночки складаємо сопкою і приступаємо до приготування начинки.
Цибуля перекладаємо на обробну поверхню і дрібно рубаємо. Цибульну нарізку відправляємо пассироваться в розігріте рослинне масло на сковороду. Цибуля періодично перемішуємо.
Мариновані гриби нарізаємо шматочками. Промиваємо, віджимаємо. Викладаємо на сковороду до цибулі. Продовжуємо обсмажувати інгредієнти разом.
Готовий відварений рис викладаємо в миску.
Додаємо до рису обжарку з грибів і цибулі. Перемішуємо. Начинка для млинців готова.
Приступаємо до фарширування млинців. Викладаємо начинку на одну сторону млинця і звертаємо його конвертиком
Пригощайте на здоров’я!