Дуже смачний, пухкий бісквіт, який підійде для сімейного чаювання, приємно здивувавши всіх ваших домочадців)
Інгредієнти
Яйце – 5 штук | |
Борошно – 300мл~280г | |
Цукор – 300мл~280г | |
Ванільний цукор – 1 пакетик (2г) | |
Свіжі/заморожені ягоди – 100г | |
Міцна кава – 3 ст. ложки |
У даному рецепті не потрібно буде відокремлювати білки від жовтків і зважувати кожен інгредієнт, приготування займе у вас 50-60 хвилин, разом з випічкою)
Покроковий рецепт
1. Підготуємо всі інгредієнти для приготування бісквіта
2. Розіб’ємо яйця в комбаїн (можна використовувати міксер або віночок), почнемо збивати
3. Не припиняючи збивати яйця, додаємо весь цукор, збиваємо до густої піни
4. Не припиняючи збивати, поступово висипаємо все борошно, збиваємо до стану густої сметани
5. В отримане тісто додаємо 3 ст. ложки міцного завареного/звареної кави, перемішуємо
6. Тісто перелити у форму і прикрашаємо ягодами. Форму відправляємо в розігріту до 190° духовку на 35 хвилин, форму не потрібно змащувати маслом, воно заважає бісквіту піднятися.(Що б перевірити готовність бісквіта візьміть ніж і проткніть бісквіт, якщо після того, як ви вийняли ніж-він залишився чистим, бісквіт готовий:)
Дістаємо форму з духовки, даємо їй охолонути. Виймаємо бісквіт, розрізаємо, і можна подавати до чаю!
Приємного апетиту!:)