Отже, необхідні інгредієнти підготовлені. Починаємо нарізку. Першим подрібнити кубиками картоплю.
Таким же чином наріжемо і відварну очищену морквину
Буряк очищаємо і для нашого вінегрету нарізаємо її також, як картоплю і моркву, тобто кубиками.
А ось ріпчаста цибуля ми подрібнимо на обробній дошці тонкими півкільцями.
Промиваємо, якщо є необхідність у цьому, мариновану капусту. Додаємо її до решти інгредієнтів вінегрету.
Кукурудзу відкидаємо на сито, щоб зцідити з зерен сік. Викладаємо кукурудзу в миску.
Наш салат, вінегрет залишилося тільки приправити за смаком сіллю, можна трохи поперчити ще, і заправити рослинним маслом. Ми використовували соняшникову олію. Перемішуємо інгредієнти.
Смачний вінегрет готовий! Пригощайтесь на здоров’я!