Смажені яблука

Смажені яблука – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Одним з кращих способів є смаження з корицею. Такий десерт подобатися фанатам печених яблук. Крім самого десерту до столу подають чай і морозиво, попередньо политі топиком на ваш смак.

Інгредієнти

Яблука – 1
Мелена кориця – Половина столової ложки за смаком
Вершкове масло – 1 упаковка
Цукор – 1-2 чайних ложки за смаком

Як приготувати Смажені яблука

Смажені яблука досить вишуканий та універсальний десерт. Який дуже добре поєднується з багатьма стравами і доповнює ваш асортимент смачних рецептів. До того ж рецепт не складний, що дозволить навіть не найдосвідченішому кулінару приготувати це блюдо.

Покроковий рецепт

Ретельно помити яблука і протерти. Видалити серцевину яблука і все насіння.

Покладіть на плиту вершкове олію і розтопіть.

Коли плита нагріється кладіть на неї яблучні дольки. Присипте їх цукром якщо хочете і корицею. Це все на ваш смак!

Залишайте їх смажитися на помірному вогні. Чекайте поки вони не покриються карамельною скоринкою, потім переверніть на іншу сторону і прожарюйте таку ж кількість часу. Зазвичай на це йде 2 хвилини.