Солодкі сирники з домашнього сиру

Солодкі сирники з домашнього сиру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.




Цей рецепт настільки просто, що вимагає мінімум зусиль. Першим кроком готуємо тісто. Для цього змішуємо всі інгредієнти в глибокій мисці. Якщо є час і ви не поспішаєте, можна спочатку збити яйця з цукром і, лише потім, додати до сиру. Але можна і змішати все разом без попереднього збивання. Щоб запах вашого десерту розбудив рідних, додайте в тісто пакетик ванільного цукру. Ретельно перемішайте всі інгредієнти. Має вийти м’яке, липке, але досить пружне тісто.



Другий крок – формування сирників. Для цього підготуємо дошку, її рясно посипавши борошном. Для формування коржі потрібно змочить руки в чистій воді, долонею зачерпнути трохи сирного тіста , швидко сформувати кульку і вмочити його рясно в борошно. Після цього покласти кульку на дошку і приплюснути його з допомогою виделки. Таку процедуру проробляємо, поки тісто не закінчиться.



Ну і останній етап – це обсмажування. На розігріту сковороду наливаємо рослинне масло і викладаємо сирники. Обсмажуємо заготовки з двох сторін на повільному вогні, до утворення золотистої скоринки. Сильний вогонь не включаємо, так як при високій температурі швидко карамелізується цукор і сирник може підгоріти, залишившись сирим всередині.



Страва готова! Подаємо його до чаю зі сметаною, посипавши цукровою пудрою. ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!!