Цей рецепт я готую вперше. Блюдо це можна їсти відразу, тільки почекайте поки охолоне)))! А можна і зробити запаси на зиму. Я втілила в життя обидва варіанти.

Інгредієнти
| Капуста білокачанна – 1 кг 800 г | |
| Цибуля ріпчаста – 400 г | |
| Морква – 250 г | |
| Томати – 400 г | |
| Гриби лисички – 500 г попередньо відварені в підсоленій воді 20 хвилин | |
| Часник – 20 г | |
| Томатна паста – 2 ст. ложки | |
| Олія соняшникова 50 г | |
| Сіль – за смаком у мене столова ложка без гірки | |
| Цукор – за смаком у мене дві столові ложки | |
| Зелень – за смаком у мене: селера, петрушка, базилік | |
| Приправа “Суміш перців” – 10 г | |
| Лавровий лист – 2-3 шт | |
| Вода – 100-150 г | |
| Коріандр – 5 шт | |
| Перець чорний горошок – 5-10 шт | |
| Оцет 9% – 2 ст. ложки |
Як приготувати Солянка з грибами, з запасом на зиму
Сторінка: 1 2
