Цей рецепт я готую вперше. Блюдо це можна їсти відразу, тільки почекайте поки охолоне)))! А можна і зробити запаси на зиму. Я втілила в життя обидва варіанти.
Інгредієнти
Капуста білокачанна – 1 кг 800 г | |
Цибуля ріпчаста – 400 г | |
Морква – 250 г | |
Томати – 400 г | |
Гриби лисички – 500 г попередньо відварені в підсоленій воді 20 хвилин | |
Часник – 20 г | |
Томатна паста – 2 ст. ложки | |
Олія соняшникова 50 г | |
Сіль – за смаком у мене столова ложка без гірки | |
Цукор – за смаком у мене дві столові ложки | |
Зелень – за смаком у мене: селера, петрушка, базилік | |
Приправа “Суміш перців” – 10 г | |
Лавровий лист – 2-3 шт | |
Вода – 100-150 г | |
Коріандр – 5 шт | |
Перець чорний горошок – 5-10 шт | |
Оцет 9% – 2 ст. ложки |
Як приготувати Солянка з грибами, з запасом на зиму
Сторінка: 1 2