Солянка з грибами, з запасом на зиму

Солянка з грибами, з запасом на зиму – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт я готую вперше. Блюдо це можна їсти відразу, тільки почекайте поки охолоне)))! А можна і зробити запаси на зиму. Я втілила в життя обидва варіанти.

Інгредієнти

Капуста білокачанна – 1 кг 800 г
Цибуля ріпчаста – 400 г
Морква – 250 г
Томати – 400 г
Гриби лисички – 500 г попередньо відварені в підсоленій воді 20 хвилин
Часник – 20 г
Томатна паста – 2 ст. ложки
Олія соняшникова 50 г
Сіль – за смаком у мене столова ложка без гірки
Цукор – за смаком у мене дві столові ложки
Зелень – за смаком у мене: селера, петрушка, базилік
Приправа “Суміш перців” – 10 г
Лавровий лист – 2-3 шт
Вода – 100-150 г
Коріандр – 5 шт
Перець чорний горошок – 5-10 шт
Оцет 9% – 2 ст. ложки

Як приготувати Солянка з грибами, з запасом на зиму