У сковороді з товстим дном кип’ятиться вода. У неї викладаються з фаршу фрикадельки і відварюються зі всіх сторін. В цей же час кип’ятиться вода для спагетті.
Коли всі фрикадельки поміняють колір, у сковороду викласти зелень, сіль, спеції і все ретельно перемішується.
Потім, викладається томатна паста (можна замінити кетчупом). Все знову перемішується і доводиться до кипіння.
Прокип’ятити фрикадельки кілька хвилин, вимикається плита, і зверху викладається приблизно 20 гр масла. Фрикадельки закриваються кришкою. Вони готові.
Коли спагеті отоварились, до них додається масло, все ретельно перемішується і з каструлі через друшляк зливається вода. Спагетті перемішуються до розчинення залишився олії.
При подачі на спагетті викладаються фрикадельки. Подавати гарячим.
Приємного апетиту!