Стожки готуються дуже швидко і просто. В рецепті самий простий і недорогий пакет з інгредієнтів.
Інгредієнти
фарш – 280 гр | |
картопля – 4 шт | |
сир – 100 гр | |
помідор – 2 шт | |
цибуля – 1 шт | |
майонез – 50 гр | |
гірчиця – 30 гр |
Стожки – це дуже смачне блюдо з м’ясним фаршем, овочами та картоплею. Я готую стожки за особливим рецептом і сьогодні із задоволенням хочу ним з вами поділитися.
Покроковий рецепт
Першим кроком потрібно відварити картоплю. Стежте, щоб картопля не розварилася при варінні. З фаршу (я взяла готовий) формуємо 4 котлетки. Вони повинні бути невеликі по висоті.
Зверху на наші котлетки викладаємо по 1 чайній ложці гірчиці і майонезу, і розподіляємо по всій м’ясної котлеті.
Цибулю слід нарізати півкільцями і викласти зверху.
Повертаємося до нашого вареної картоплі. Він тугіше як раз охолов. Його потрібно натерти на крупній тертці і викласти поверх лука.
Помідори нарізати кружечками і покласти зверху картоплі.
Зверху помідор кладемо 1 ч ложку майонезу. Сир натираємо на крупній тертці і кладемо фінальним шаром. Стожки відправляємо в духовку. Запікаємо з при температурі 180 градусів 30 хвилин. При подачі блюдо можна прикрасити зеленню. Приємного апетиту!