Свинину (використовується м’якоть) промиваємо під проточною водою, обсушуємо паперовим рушником. Перекладаємо м’ясо на обробну дошку, нарізаємо брусочками. Прогріваємо в сковороді олію, потім у нього викладаємо м’ясну нарізку. Обсмажуємо шматочки свинини протягом 5-7 хвилин.
Гриби промиваємо, очищаємо цибулю. Нарізаємо печериці тонкими пластинками, цибулю – півкільцями. Додаємо подрібнені інгредієнти до підсмажених шматочків м’яса.
Обсмажуємо їх разом близько 7-10 хвилин.
За цей час картоплю очистимо й наріжемо його півкільцями. Викладаємо картоплю на сковороду до інгредієнтів.
Приправляємо компоненти страви спеціями і сіллю за смаком. Заливаємо кип’яченою водою.
Тушкуємо свинину з грибами і картоплею до готовності всіх інгредієнтів. Часто перемішувати не потрібно, щоб картопля не розвалився. Достатньо пару разів. В кінці готування можна урізноманітнити склад страви подрібненою свіжою зеленню.
Приємної вам трапези!