Інгредієнти
Свинина – 300 г (м’якоть без жиру) | |
Рослинне масло – для смаження | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Гриби – 300 г (королівські печериці) | |
Тісто листкове бездріжджове – 2 пласта (400 г) | |
Вершки – 150 мл | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Спеції – за бажанням | |
Цибулю зелений – 3-4 пера | |
Сир твердий – 30 г |
Незвичайна подача до столу гарячого в «хлібній» горщику.
Вміст горщика можна змінити, залежно від власних уподобань.
М’ясо з грибами їсти, вприкуску з хлібної «тарілкою» :).
Інгредієнти розраховано на 2 порції.
Покроковий рецепт
М’ясо нарізати кубиками, обсмажити на олії з травами до золотистого кольору. Додати трохи води і тушкувати хвилин 15 до випарювання рідини.
Цибулю почистити, дрібно нарізати, пасерувати.
Поки смажиться цибуля, дрібно нарізати гриби.
До цибулі додати гриби, смажити 7-10 хвилин, періодично перемішуючи. Вимкнути, відкласти в сторону.
Листкове бездріжджове тісто розкачати квадратом. Тестом обліпити форму (я використовувала залізну банку, яку ставила на каструльку), запікати в духовці 15 хвилин при температурі 180 С.
Гриби з цибулею перекласти в чашу блендера, подрібнити. Додати вершки, сіль, перемішати, спробувати, повинно вийти смакота.
У готову хлібну «тарілку» викласти м’ясо. М’ясо залити вершково-грибний сумішшю. Поставити запікатися в духовку на 5 хвилин (можна в мікрохвильовку).
Подавати до столу присипавши рубаним зеленим луком і тертим сиром. Приємного апетиту!
Подавати до столу присипавши рубаним зеленим луком і тертим сиром. Приємного апетиту!