Свинина виходить соковитою і смачною. Готується швидко і легко. Мінімум продуктів роблять вечеря економічним.
Інгредієнти
м’ясо свинини – 500 гр | |
помідор – 3 шт | |
цибуля – 2 шт | |
сіль, перець – за смаком | |
зелень петрушки – 1 пучок |
Сьогодні поділюся з вами приготуванням свинини з овочами дуже цікавим способом. Основна відмінність від безлічі подібних рецептів у тому, що у своєму рецепті я взагалі не використовувала майонез або сметану і навіть масло. Звичайно свинину не назвеш дієтичним м’ясом, але все-таки такий рецепт приготування більш щадний для фігуру. Тому якщо ви на правильному харчуванні, набридла курка, тоді спробуйте цей рецепт!
Покроковий рецепт
Підготуємо свинину до запіканню. Хочу додати, що зазвичай я вибираю корейку для запікання. М’ясо промити під холодною водою, обсушити і нарізати на шматки. Шматочки повинні бути приблизно 1 см по висоті. Шматочки свинину потрібно відбити з двох сторін і з кожної сторони посолити і поперчити.
Цибулю нарізати півкільцями і викласти зверху м’яса.
Помідори нарізаємо кружечками і також укладаємо зверху. М’ясо потрібно викласти на лист пергаментного паперу. Щоб воно не пригоріло, так як би не будемо використовувати ніякого масла.
Відправляємо м’ясо в духовку і запікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів. Після посипаємо зеленню. Приємного апетиту! Як бачите вийшло не менш смачне запечене м’ясо з овочами без зайвого жиру.