Інгредієнти
Телятина – 500 г | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Сіль – щіпка | |
Ріпчаста цибуля – 2-3 головки | |
Майонез – 150 г | |
Сир – 200 г (бажано твердих сортів) |
Як приготувати Телятина запечена по-домашньому
Покроковий рецепт
Шматок м’яса нарізати поперек волокон на пласти (товщиною з палець).
Кожен шар посолити, поперчити, укласти на змащене олією деко. На кожен шматочок рясно викласти цибулю, порізану півкільцями.
Полити майонезом. Поставити запікатися в духовку, розігріту до 200 С на 30 хвилин. (Якщо верх буде пригорати, накрити фольгою).
Дістати деко з м’ясом. Кожен шматочок посипати сиром, натертим на крупній тертці. Запікати ще 10 хвилин (до рум’яності сиру).
Дати м’ясу «відпочити» близько 10 хвилин. Подавати до столу. Приємного апетиту!