Це смачно і просто з рум’яною скоринкою і запашними травами…
Інгредієнти
Багет – довгий батон | |
Кріп – за смаком | |
Петрушка – за смаком | |
Часник – за смаком | |
Чебрець – за смаком | |
Лимон цедра | |
Оливкова олія – за смаком |
Хочете теплий хліб? Це смачно і просто з рум’яною скоринкою і запашними травами… Начинка, якій фарширується хліб, називається гремолата . Це суміш трав, лимонної цедри і часнику. За бажанням, можна ще додавати анчоуси і апельсинову цедру.
Покроковий рецепт
Зелень і часник дрібно порубати. Лимон натерти на дрібній тертці. Налити оливкову олію.
Все перемішати. Вийшла гремолата.
Багет розрізати вздовж, не дорізуючи до кінця 1 см (щоб вийшла книжка). Намазати приготовленою вище сумішшю.
Закрити. Загорнути у фольгу. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 200 С 10 хвилин.
Подавати до столу теплим. Приємного апетиту!