Теплий хліб з соусом Гремолата

Теплий хліб з соусом Гремолата – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це смачно і просто з рум’яною скоринкою і запашними травами…

Інгредієнти

Багет – довгий батон
Кріп – за смаком
Петрушка – за смаком
Часник – за смаком
Чебрець – за смаком
Лимон цедра
Оливкова олія – за смаком

Як приготувати Теплий хліб з соусом Гремолата

Хочете теплий хліб? Це смачно і просто з рум’яною скоринкою і запашними травами… Начинка, якій фарширується хліб, називається гремолата . Це суміш трав, лимонної цедри і часнику. За бажанням, можна ще додавати анчоуси і апельсинову цедру.

Покроковий рецепт

Зелень і часник дрібно порубати. Лимон натерти на дрібній тертці. Налити оливкову олію.

Все перемішати. Вийшла гремолата.

Багет розрізати вздовж, не дорізуючи до кінця 1 см (щоб вийшла книжка). Намазати приготовленою вище сумішшю.

Закрити. Загорнути у фольгу. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 200 С 10 хвилин.

Подавати до столу теплим. Приємного апетиту!